Over ons

De Groene Juffers: Godelieve en Marieke van Meegen

De Groene Juffers is een gezellige winkel in de Kleverparkbuurt, Haarlem, met een zeer uitgebreid assortiment. Door klanten worden we regelmatig vergeleken met hele grote natuurvoedingswinkels qua volledigheid van het assortiment. Omdat we altijd in zijn voor nieuwe producten is het wel eens woekeren met de ruimte. Onze vestigingsplaats is ideaal centraal, maar het liefst hadden we wat meer winkeloppervlakte om alles nog beter te kunnen presenteren. Nu blijft het schuiven, zeker omdat we de uitstekende smaak van natuurvoeding onder de aandacht willen brengen door regelmatig proeverijen te organiseren en leveranciers uit te nodigen voor productdemonstraties.

Wij -de ‘Juffers’- zijn beiden grootgebracht met natuurvoeding, macrobiotiek, yoga en shiatsu, dus de basis is er. Onze opleiding is niet typisch voor een winkel in natuurvoeding: Marieke is afgestudeerd aan de kunstacademie Minerva in Groningen en Godelieve is afgestudeerd in informatica en Spaans aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Bij ons is de klant koning en kan elke klant desgewenst rekenen op een persoonlijke benadering en persoonlijk advies. Inmiddels hebben wij veel ervaring opgedaan en hebben ons op velerlei gebied bijgeschoold zodat wij onze klanten verantwoord kunnen adviseren.

U bent als klant dan ook van harte welkom in onze winkel voor uw dagelijkse boodschappen of speciale voeding en andere artikelen, zodat u zelf kunt ondervinden dat natuurvoeding niet alleen gezond maar ook erg lekker kan zijn.