• Assorti doos omfietswijnen nu voor 25 euro

    Het is soms lastig kiezen uit de overvloed aan goede wijnen die er zijn. Daarom zijn er wijngidsen zoals de omfietswijngids van Nicolaas Klei. We zijn trots en blij dat elk jaar weer de wijnen van La Bodega de Pinoso gekozen worden als omfietswijn. Ook dit jaar vallen de wijnmakers van La Bodega de Pinoso in de prijzen, maar liefst 8 wijnen van dit Spaanse wijnhuis zijn als omfietswijn gekozen!

    Dus, mocht je nog twijfelen welke wijnen je op tafel wilt zetten? Onze tip: neem dan de wijnen van La Bodega de Pinoso, daarmee zit je altijd goed! De wijnen van La Bodega de Pinoso hebben namelijk diverse prijzen gewonnen, komen van een mooie coöperatie van boeren en wijnmakers en worden elk jaar weer gewaardeerd door wijnkenners.

    Ze zijn heel duur dus, zou je denken? Nee, deze wijnen zijn wonderlijk genoeg ook nog eens heel betaalbaar! Nicolaas Klei schrijft daarover: “Het altruïsme klotst bij La Bodega de Pinoso door de aderen. Talloze verrukkelijke wijnen maken ze, en ze vragen er slechts een schijntje voor…”

    In de assorti doos zitten de volgende wijnen: Flos wit, Flos rood, Vergel wit, Vergel rood, Flos rose en Pinosa CEPA 50. Een doos kost 25 euro. Een folder met een beschrijving van de wijnen en hun smaak is verkrijgbaar bij de Groene Juffers.

    omfietswijnen-bodega

Comments are closed.