• Help de bij! Sponsor een raampje in de bijenkast bij de Groene Juffers

  Meimaand Bijmaand

  Stel je voor dat je een bij bent…

  Door het sponsoren van een raampje help je direct mee om een complete bijenkast te plaatsen op een biodynamische boerderij.

  Sponsor een raampje voor Odin bijenvolken

  Odin heeft op 15 plekken, waaronder veel biodynamische boerderijen, bijenkasten staan. Maar we willen er meer! Jij kunt als klant meehelpen. Door het sponsoren van een raampje voor € 15 help je direct mee om een complete bijenkast te plaatsen op een biodynamische boerderij. De raampjes zijn vanaf 6 mei online en in de winkel te koop.

  Hoe werkt het in de winkel: Reken het raampje af bij de kassa, vul je gegevens in en plaats het raampje in de bijenkast. Als je wilt kun je je naam met een (was)krijtje of potlood op het hout van het raampje schrijven. Met 21 raampjes is de kast compleet. De bijenkast wordt opgehaald door Odin imker Jos Willemse en op een bd-boerderij geplaatst. Jouw naam wordt als sponsor vermeld op een koperen plaatje die op de complete kast wordt geplaatst. (maximaal 21 sponsors per kast).

  Hoe werkt het onlineVoeg 1 of meer raampjes toe aan je winkelmandje. Rond je bestelling af. Het raampje wordt door ons in een bijenkast geplaatst. Zodra de kast vol is wordt ook deze voorzien van een koperen plaatje met de namen van de 21 sponsors (waaronder dus die van jou) en door Jos op een bd-boerderij geplaatst.

  Wat als ik niet in een bezorggebied of dicht bij een winkel woon? Je kunt dan € 15 (per raampje) overmaken naar IBAN: NL 69 RABO 0 175862141 Stichting Odin imkerij o.v.v. Sponsoring Odin Bijenraampje.

Comments are closed.