• Spaanse prosecco! Mureda fizzy

  Wij verkopen een heerlijk mousserende biologische Spaanse zomerwijn in twee varianten: de witte en rose fizzy wijnen van Mureda.

  Ze zijn 3,99 per stuk, als u er drie koopt betaalt u 10,00 euro.

  Wit: Chardonnay, Sauvignon blanc, muskat

  Rose: Grenache

  Smaak wit en rose: fruitig en fris

  Lekker bij: eenvoudige maaltijden, vis, voor alledag

  Deze wijnen mogen met recht de ultieme biologische zomerwijn van 2017 worden genoemd. Deze twee mousserende wijnen zitten in een eigentijdse fles, zijn verkrijgbaar in rosé en wit en hebben een alcoholgehalte van 8,5%. Beide wijnen hebben een schroefdop in plaats van een kurk.

  Fizzy wit (Mousserende Frizzante) uit Spanje won ook nog eens zilver op de Challenge International du Vin (Bordeaux). Eerder deze maand werd Mureda al uitgeroepen tot de beste wijnmaker van Castilla-la-Mancha.

  Beide wijnen zijn gebaseerd op de Mureda Drágora. De witte Fizzy bestaat uit Chardonnay, Sauvignon Blanc en Muskat en de rosé bestaat volledig uit Grenache.
  Mureda gebruikt voor al haar wijnen alleen haar eigen druiven en koopt geen druiven in bij ander wijnboeren. Dat heeft een positief effect op de kwaliteit, namelijk gezonde druiven, perfect oogstmoment, juiste snelheid en hygiëne. En dan zijn ze ook nog eens in de aanbieding, namelijk drie flessen voor 10,00 euro!

Comments are closed.